Bio 18/2

Arne Alligator och djungelkompisarna, kl 15.00

Animerad komedi, åldersgräns ej bestämd, svenska, längd finns inte än, 80 kronor

Vi får följa med Arne och hans vänner på deras äventyr där de stöter på olika utmaningar och gör sitt bästa för att lösa dem tillsammans. Med deras sympatiska och unika personligheter – knasig, snäll och modig – utgör de en perfekt grupp med vänner. Det här är den andra filmen om Arne Alligator. Den första kom 2019.

ARNE ALLIGATOR OCH DJUNGELKOMPISARNA – Officiell Trailer

 

The Old Oak, kl 18.30

Drama, från 11 år, engelska, svensk undertext, 1 h 53 minuter, 100 kronor

Puben The Old Oak kämpar för överlevnad i en alltmer avfolkad nordengelsk gruvby. När ett antal syriska flyktingar kommer till samhället blir stämningen laddad bland byborna. Men pubägaren TJ Ballantyne blir vän med flyktingen Yara, och börjar snart se möjligheter snarare än hot. Detta lär vara den engelska regissören Ken Loach sista film i form av ett godmodigt drama med ett budskap som tål att upprepas gång på gång. Huvudrollerna spelas av Debbie Honeywood och Trevor Fox.

THE OLD OAK – Official Trailer – Directed by Ken Loach (youtube.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *