Bio 12/11

Paw Patrol: Storfilmen KL.15:00

1 tim 35 min, svenskt tal, 80 kr, ingen åldersgräns

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till MÄKTIGA VALPAR! För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står på spel. De mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent, och Skye kommer att få lära sig att även en liten valp kan göra stor skillnad.

Fritt fall KL. 18:30

2 tim 30 min, svensk text, 11 år, 100kr

Vinnare av Guldpalmen 2023! Regissören Justine Triet har åskådaren i ett fast grepp med en film som rör sig i gränslandet mellan Scener ur ett äktenskap och Hitchcock.

Sandra, en hyllad författare, bor tillsammans med sin man Samuel och deras synskadade son i en avlägsen alpby. När Samuel hittas död i snön utanför deras hus är polisen osäker på om det är en olycka, ett mord eller självmord. Men Sandra häktas och rättegången som följer löser inte bara gåtan kring Samuels död, utan blir en ren och skär dissekering av parets komplicerade relation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *