Juldagsbio

BAMSE OCH VULKANÖN – Kl. 15.00
1 tim 9 min, barntillåten, svenskt tal, 80kr

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa. Trots att Lille Skutt darrande försöker förklara varför det alltid är dumt att åka på äventyr man inte riktigt vet hur de skall sluta, ger sig våra vänner ut på ett räddningsuppdrag som tar dem förbi hungriga vargar, själviska skurkar och livsfarliga vulkanutbrott.
 
I hasorna har de dessutom en ny antagonist i Bamses värld – den mer än självgoda och självförhärligande småtjuven Kattja som i Bamse och Vulkanön gör sitt intåg i Bamses värld.

TILLS SOLEN GÅR UPP – Kl. 18.30
1 tim 37 min, 7 år, svenskt tal, 100kr

När Peder springer på sin före detta flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna.
Men av en slump kommer de över en antik bok som handlar om drömmar. Med bokens hjälp lyckas de ta sig ini drömmarnas värld där de kan leva tillsammans i en tillvaro där allt är möjligt, samtidigt som de lever sina vanliga liv på dagarna. Men till slut tar dörmmarna sig ini verkligheten vilket får oanade konsekvenser.
 
En drömlik kärlekshistoria av Peter Dalle. Skådespelare är Mikael Persbrandt, Vanna Rosenberg, Helen Sjöholm, Peter Dalle, Björn Gustafsson, Filip Berg och Jennie Silfverhjelm.

Biljetter köps i luckan på bion. Max 90 personer släpps in i salongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *