Nypremiär av Solförmörkelse

Efter mer än ett år av pandemi börjar vi äntligen planera för framtiden. Vi kommer i december ha nypremiär av en pjäs skriven av Bobo Hermansson som heter Solförmörkelse. Pjäsen hade sin urpremiär 1994. Solförmörkelse är en något surrealistisk historia om sex personer som alla bor i samma hyreshus. Efter en solförmörkelse börjar deras minne sakta svika dem…
 
Regisserar den här gången gör Martin Öhman och det blir hans regidebut för teater.
 
Ensemblen kommer att bestå av skådespelare som alla varit en del av vår teaterförening sedan de var unga. Det känns fint att återstarta vår verksamhet genom att minnas Bobo med den här pjäsen. Mer information om föreställningsdatum kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *