Bio 19/4

PAW PATROL – REDO, REJSA, RÄDDA – Kl. 15.00
1 tim 16 min, barntillåten, svenskt tal, 80kr

Paw Patrol är tillbaka i nya äventyr. Chase och Chickaletta måste lära sig att jobba tillsammans för att återlämna Cap’n Turbots båt till viken. Borgmästare Humdinger skapar ett par robotbyxor för att fuska vid en idrottstävling. När robotbyxorna slutar fungera får valparna rycka ut och försöka fånga in en borgmästare i ett par galna byxor.
 
Det kommer en biltävling till Adventure Bay och valparna hjälper deras idol, den snabbe The Whoosh, för att förbereda sig inför och under tävlingen. När The Whossh inte kan köra uppmanar han Marshall att ta ratten och ta hans plats i tävlingen. Borgmästare Humdingers kusin, den fuskande Cheetah, har andra planer för tävlingen och tar till alla möjliga knep för att vinna.

TERAPI I TUSNISIEN – Kl. 18.30
1 tim 28 min, 7 år, svensk text, 100kr

Psykoanalytikern Selma får kämpa i kulturell motvind när hon återvänder från Frankrike till Tunisien för att öppna praktik. Regissören Manele Labidi har skapat en sofistikerad och rolig komedi, där hon öppnar fönstret mot det moderna Tunisien. Ett land fyllt av kontraster, motsättningar och kulturkrockar, men också med härlig vitalitet och humor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *