Oliver! – Covid-19

 
Vi har verkligen sett fram emot höstens uppsättning av musikalen Oliver! men måste tyvärr meddela att vi inte kommer kunna ha premiär av den under hösten 2020. Det handlar framförallt om att vi inte kan få ihop den produktionen i tid i rådande läge med covid-19 med alla ideella krafter som krävs. Vi planerar för fullt för att hitta nya speldatum någon gång under 2021 och återkommer så snart vi vet när under nästa år vi kan spela föreställningarna.
 
För er som redan köpt biljetter så kommer ni att få ett meddelande från Nortic när nya speldatum är satta med information om era biljetter. Vi kommer att erbjuda 3 st alternativ.
 
1. Boka om biljetterna till ett av våra nya speldatum.
 
2. Återlösa biljetter och få pengar tillbaka.
 
3. Efterskänka biljettkostnaden för att stödja föreningen i de extra kostnader som uppstår i samban med detta.
 
Planeringen av detta är inte helt lätt att få ihop då de inblandade gör detta vid sidan av sina ordinarie yrken. Därför ber vi er att ha ett visst tålamod i väntan på nya speldatum. Vi kommer att informera på Facebook och på vår hemsida så fort vi har mer information att ge. De som redan köpt biljetter kommer att få ett meddelande från Nortic när det är möjligt att ändra sina biljetter.
 
Ta hand om er där ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *