Live på bio 9/9 – Sommarkonsert

Andre Rieu – Love is all around KL.19.00

3 tim (inklusive paus), 200kr

Valsens konung André Rieu bjuder in till en helt ny konsertupplevelse på bio med Love is All Around. Sommarkonserten är inspelad på Vrijthoftorget i hans vackra hemstad Maastricht. Biopremiär den 26 augusti.

André Rieu återvänder till det ikoniska Vrijthoftorget i Maastricht för årets sommarkonsert. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser som kommer få dig att vilja dansa.

Tillsammans med sin Johann Strauss Orchestra tar André även med sig den charmiga gospelkören och speciellt inbjudna överraskningsgäster. Allt för att ge dig och dina nära en uppfriskande, romantisk och rolig fest på din lokala biograf.

Dela en konsertupplevelse fylld av musik, dans, kärlek och lycka – endast på bio!

Andre Rieu på Vrijthoftorget i Maastricht. Foto: Marcel van Hoorn.Andre Rieu på Vrijthoftorget i Maastricht. Foto: Marcel van Hoorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *