Solförmörkelse

Den 4 december har vi nypremiär av Bobo Hermanssons föreställning Solförmörkelse. En mystisk och lite surrealistisk föreställning som är centrerad kring sex stycken medlemmar i en bostadsrättsförening. När de en dag bevittnar en solförmörkelse händer det något med dem. Det är som om deras minnen sakta börjar förtvina.
 
Föreställningen sattes första gången upp 1994. Regissören för årets uppsättning, Martin Öhman, var då femton år gammal och föreställning har levt kvar i honom sedan dess. Han gör nu regidebut med den här uppsättningen, som också blir en hyllning till Bobo Hermansons betydelse för vår förening.
 
Som en litet sammanträffande äger nästa fulla solförmörkelse rum den 4 december, samma datum som vi har premiär. Den solförmörkelsen sker på södra halvklotet, så vill man se en solförmörkelse på norra halvklotet är det här eran chans!
 
Biljetterna släpps på Nortic i början av nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *