Bio 19/1

JUMANJI: THE NEXT LEVEL – Kl. 15.00
2 tim, fr. 11 år, svenskt text, 80kr

Gänget är tillbaka i ”Jumanji: The Next Level”, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

SORRY WE MISSED YOU – Kl. 18.30
1 tim 42 min, fr. 11 år, svenskt text, 100kr

Ken Loach är efter succén Jag, Daniel Blake tillbaka med ännu en gripande, stark film om vanliga människors kamp för en dräglig tillvaro.
Ända sedan Ricky och Abby gifte sig och bildade familj har de velat ge sina älskade barn en trygg uppväxt, helst i eget hus. Nu har dottern Liz hunnit bli elva, sonen Seb är sexton och husdrömmen känns mer avlägsen än någonsin.

I sitt stressiga vårdjobb kämpar Abby varje dag mot klockan för att hinna ge sina patienter en känsla av människovärde. För att slippa fler underbetalda ströjobb skaffar Ricky en skåpbil, i förhoppningen att budkörningar ska ge bättre inkomst.
Men snart förstår han att uppdragsgivarens snåriga regelverk är uttänkt för att förarna ska utnyttjas och skuldsättas.

Ricky och Abby tvingas ständigt arbeta allt hårdare, samtidigt som barnen alltför många kvällar lämnas ensamma hemma. Seb börjar undvika sitt hem och dras till fel kompisar, och trots att Abby och Liz försöker medla drabbar han till slut samman med sin frustrerade, temperamentsfulla pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *