Familjen Addams ny musikal

De är kusliga, de är galna och de kommer till Ydre!

Hösten 2024 flyttar Familjen Addams in på Ydre Kulturcentrums teaterscen. Familjen Addams dök första gången upp i seriestrippar av Charles Addams i slutet av 30-talet och har sedan dess synts i både filmer, musikal och tv-serier. Nu senast i Netflixserien om Wednesday Addams. Detta gör Familjen Addams till en familj som är känd över flera generationer. Emilia Martinsson står för regi och koreografi och ska tillsammans med David Kronström, kapellmästare, väcka liv i hela Addams-klanen.

Musikalen om Familjen Addams hade premiär på Broadway 2010 och utspelar sig då Wednesday blivit kär och är på väg att gifta sig. Innan hon gifter sig vill hon försäkra sig om att deras familjer går bra ihop. Det enda hon önskar från sin familj är att det är ”normala”, bara för en kväll. Kommer de att lyckas?

Audition sker under hösten 2023. Speldatum och tider presenteras på vår facebooksida och hemsida allteftersom det blir officiellt. Håll utkik!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *