Audition till The Producers – Det våras för Hitler!

Audition till musikalen The Producers – Det våras för Hitler!

16-17 oktober 2021

Nu söker vi ensemble och roller, främst personer över 15 år – men alla åldrar är välkomna att söka, till 2022 års musikalproduktion vid Ydre kulturcentrum.

Musikalen The producers- Det våras för Hitler är skriven av Mel Brooks och bygger på filmen Det våras för Hitler från 1967. Vår uppsättning regisseras av Nicholas Lindström, koreograf är Emilia Martinsson och kapellmästare Martin Öhman. Planerad repstart Januari 2022 och premiär i oktober 2022.  

Om du är intresserad av att vara med, skicka in en anmälan här senast den 1 oktober 2021. Berätta gärna lite om dig själv och dina erfarenheter av teater, sång och dans. Skriv också om du är intresserad av en huvudroll eller en ensembleroll (mest sång och dans). Audition äger rum 16-17 oktober 2021 på Ydre Kulturcentrum och vi kommer göra vårt yttersta för att det ska bli en rolig, avspänd och trivsam upplevelse!

Välkommen med din anmälan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.