Bio 20/9

LATTE IGELKOTT OCH DEN MAGISKA VATTENSTENEN – Kl. 15.00
1 tim 18 min, barntillåten, svenskt tal, 80kr

Följ med till Hemskogens underbara värld, befolkad av listiga och snälla djur; Latte Igelkott, Ekorren Tjum och många andra. I skogen råder torka men det sägs att det finns en magisk vattensten i björnarnas rike… Latte är en ovanligt stöddig liten igelkott och ger sig av ensam för att hämta stenen. Men för att komma dit måste Latte ta sig genom lodjurens och vargarnas riken. Och om hon lyckas ta sig dit, hur skall hon då kunna röva bort vattenstenen från björnarnas borg?
 
Filmen bygger på Sebastian Lybecks bok ”Latte Igelkott och vattenstenen”, en finlandssvensk klassiker som kom ut första gången år 1956. Boken har översatts och älskats sedan dess, inte minst i Tyskland där den blivit en storfavorit för flera generationer.

TENET – Kl. 18.30
2 tim 30 min, 15 år, svensk text, 100kr

Christopher Nolans ”Tenet” är en episk actionfilm som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden.
 
John David Washington spelar huvudrollen som ”protagonisten” i Christopher Nolans nya actionfilm ”Tenet.” I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap han har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *