Oliver! ställs in tillsvidare

Vi har under en längre tid vridit och vänt på hur vi ska kunna få till nya datum för föreställningarna av musikalen Oliver.
 
I och med det stora ideella engagemanget som krävs, ungefär ett halvårs förberedelser med bland annat repetitioner som behöver vara aktuella för de inblandade samt att vi idag inte vet när restriktionerna om folksamlingar på som mest 50 personer kommer att upphöra har vi valt att ställa in Oliverproduktionen tills vidare. Detta är givetvis ett mycket tråkigt beslut för föreningen, publiken och inte minst alla inblandade i produktionen. Vi blickar framåt och hoppas att kunna komma igång med verksamheten i full skala igen, när det blir tid för det.
 
För er som köpt biljetter kommer detta att innebära en liten skillnad i förfarande mot vad vi gått ut med tidigare. Ni kommer att erbjudas två alternativ.
 
1. Återlösa biljetterna och få pengar tillbaka.
 
2. Efterskänka biljettkostnaden för att stödja föreningen i de kostnader vi redan haft för denna produktion.
 
BILJETTER VIA NORTIC
Har ni köpt biljetten via Nortic kommer ni att bli kontaktade av dem via de kontaktuppgifter ni uppgav vid beställningen. Nortic hanterar all denna återbetalning så om ni inte fått något meddelande från dem inom en vecka så vänder ni er direkt till dem med frågor.
 
BILJETTER VIA OMBUD
Ni som köpt biljetter via något biljettombud kontaktar detta ombud så hjälper de er med återbetalningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *