Bio 14/4

DRÖMPARKEN – Kl. 15.00
1 timme 33 minuter, fr. 7 år – svenskt tal
Drömparken handlar om en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv.

DOGMAN – Kl. 18.30
1 timme 42 minuter, fr. 15 år
I Roms nedslitna förorter driver Marcello en hundsalong och langar kokain vid sidan om. Han vill helst ägna sin tid och kraft åt sin dotter och hundarna men tvingas in i allt grövre kriminalitet av den storvuxna busen Simone, hans största kokainkund. Nu är det upp till Marcello att ta sig ur Simones grepp, kosta vad det kosta vill. Dogman är Gomorra-regissören Matteo Garrones senaste storverk, som deltog i huvudtävlan i Cannes, där Marcello Fonte vann priset för bästa manliga skådespelare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *