Sista föreställningen

Sista föreställningen är spelad och så var denna Sound of Music-resa slut. Vi vill rikta ett enormt stort tack till alla som på något sätt varit engagerade i Sound of Music! Människor som åkt direkt från skola och jobb för att ägna stor del av sin lediga tid under nästan ett år till detta projekt. Det har varit en fantastisk resa och många har fått nya vänner för livet.

Vi vill också tacka all publik som kommit och tittat på 20 st helt utsålda föreställningar. Det är tack vare er vi kan åstadkomma detta i Sveriges minsta centralort. Om ni tyckte om föreställningen så berätta det gärna för vänner och bekanta och håll ögonen öppna för vad vi hittar på härnäst.

Återigen.. TACK!!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”Visa bildspel” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto Erik Hellquist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *