Cirkus Cirkör

KLURA UT – EN ORDLÖS CIRKUSSHOW MED CIRKUS CIRKÖR

Den 4 augusti är stora som små välkomna till Kulturverkstan för att uppleva kittlande akrobatik, trollbindande jonglering och svindlande höjder i Cirkus Cirkörs Klura ut. I denna cirkusshow möter publiken artister som med humor och värme hjälper och stjälper varandra. De trasslar in sig och trasslar ut sig och det blir inte alltid som de tänkt sig, utan oftast mycket bättre. I Klura ut visas hur viktigt det är med samarbete, tillit och rätten att få vara sig själv.

De tre artisterna Johannes, Andrea och Matt tar med publiken på ett äventyr i nycirkusens magiska värld där allt är möjligt. Jonglören Johannes med glimten i ögat, ständigt redo för lek och bus som gör avancerade jongleringstricks. Andrea, en urstark luftakrobat som älskar att snurra, vara upp och ner och med balans nå oanade höjder. Och så modiga och smidiga akrobaten Matt som älskar att överraska med kluriga sätt att ta sig upp och ner på ett rep.

Klura ut är en ordlös cirkusshow och kan förstås av barn med olika språkbakgrunder.

Datum 4/8
Tid 16:00
Pris 20 kr

Biljetter köps på plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *