Biljettsläpp närmar sig

Förberedelser och repetitioner för Ydre Kulturcentrums uppsättning av Sound of Music har redan pågått ett tag. Nu är det snart dags för nästa steg. På fredag morgon släpper vi nämligen biljetterna till höstens uppsättning. Då presenteras alla speldatum samt vilka fysiska biljettombud vi kommer att samarbeta med. Vi kommer som vanligt använda oss av Nortic för försäljning av biljetter online.

Foto: Erik Hellquist

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”1000″ gallery_height=”667″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”Visa bildspel” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *