Bio 18/2

GORDON & PADDY – Kl. 15.00
1 timme 2 minuter, barntillåten
En nöttjuv härjar i skogen. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i hela distriktet och tvingas stå ensam i snön och vakta hålet där nötterna stulits. Han som egentligen är bäst på att lyssna, tänka och stämpla. Om han bara hade en assistent, en liten, snabb och duktig polisassistent! Då skulle de tillsammans kunna lösa fallet. Svenska röster: Stellan Skarsgård, Melinda Kinnaman, Felix Herngren mfl

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI – Kl. 18.30
1 timme 55 minuter, fr. 15 år
Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar Mildred Hayes saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficer Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *