Bio 21/1

UGGLOR OCH MÖSS – Kl. 15.00
1 timme 20 minuter, barntillåten
Meral är nyinflyttad och hennes enda vän är husmusen Pip-Pip. När klassen ska åka på lägerskola får Pip-Pip följa med, men i skogen finns faror som hotar en liten mus och Meral måste ta hjälp av sina nyfunna vänner. Ugglor och möss är en feelgoodfilm med musikalinslag om vänskap, likheter och olikheter. Filmen har bland annat tävlat om priset för bästa barnfilm på filmfestivalen i Berlin och på BUFF 2017. Regissörens förra långfilm, Livet enligt Nino, vann priset för bästa barnfilm på BUFF 2015.

 

WIND RIVER – Kl. 18.30
1 timme 47 minuter, fr. 15 år
Vi befinner oss i bitande kalla Wyoming, där viltvårdaren Cory Lambert spårar vilddjur som river boskap. En dag finner han det frusna liket av en ung kvinna som tillhörde traktens urinnevånare. Det visar sig vara Lamberts döda dotters väninna Natalie, vilket väcker smärtsamma minnen till liv. För att lösa fallet skickar FBI Jane Banner från Las Vegas-kontoret, som anländer i en vräkig Suv som är lika illa lämpad för vildmarken som Banner själv. Banner och Lambert utgör ett högst omaka par i jakten på mördaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *