Bio 3/12

TROLLVINTER I MUMINDALEN – Kl. 15.00
1 timme 20 minuter, barntillåten
Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden.

AMERICAN MADE – Kl. 18.30
1 timme 55 minuter, fr. 11 år
Filmen är ett internationellt äventyr baserat på den osannolika (men sanna) berättelsen om Barry Seal, en livsnjutande pilot som oväntat rekryteras av CIA för att leda en av de största hemliga operationerna i USA:s historia. I Universal Pictures AMERICAN MADE återförenas Tom Cruise med Edge of Tomorrow-regissören Doug Liman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *